У Луганській області без світла залишилися 10 населених пунктів

У Луганській області станом на ранок 28 квітня на підконтрольній території повністю знеструмлений один населений пункт, ще дев'ять - частково.

Про це йдеться в повідомленні «Луганського енергетичного об'єднання» в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Через погодні умови та ряд інших чинників було повністю знеструмлено один населений пункт, і ще дев'ять - частково. Всього без світла перебувають 2057 споживачів у різних частинах області», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що вранці була повністю знеструмлена Півнівка, частково - Зориківка, Морозівка, Крізное, Євсуг. Всього без світла - 418 абонентів.

«У більшості випадків точна причина знеструмлення ще невідома. Тільки щодо Євсугу є інформація про крадіжку трасформаторного мастила з КТП-1803 в обсязі 160 літрів, через що 6 будинків в цьому селі і залишилися без світла», - повідомляють енергетики.

Також частково знеструмлені села Трьохізбенка (640 споживачів), Перемога (165 споживачів) і Олексіївка (269 споживачів). Для відновлення електропостачання в Перемогу вже працює бригада ОВБ. У Трьохізбенці за повідомленням місцевих жителів впала дерев'яна опора.

В Олексіївці згорів стовп. Крім того, в ніч на 28 квітня були частково знеструмлені села Нещеретове (392 абонента) і Олексіївка (200 абонентів). В Олексіївку електропостачання сьогодні станом на 10:00 відновлено, бригада працює над пошуком причини знеструмлення в Нещеретовому.

Раніше в результаті негоди в Україні станом на ранок 2 квітня знеструмлені майже 200 населених пунктів в кількох областях.

Також нагадаємо, що бойовики обстріляли житлові будинки в Луганському.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО