Неділя в АТО: 19 порушень режиму перемир'я, втрат немає

Від початку доби в зоні проведення Антитерористичної операції бойовики 19 разів порушували режим перемир'я, про втрати у Збройних силах України не повідомляється.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО в Facebook.

На луганському напрямку окупаційні війська відкривали вогонь з 82-мм міномета по опорним пунктам сил АТО у Золотого. Поблизу Кримського, Новоолександрівки, Троїцького, Зайцевого і Новгородського бойовики стріляли з гранатометів, а в районі Новолуганского, Малинового і Луганського - зі стрілецької зброї.

На донецькому напрямку основні бойові дії йшли в селищі Приазов'є. Тут бойовики використовували міномети, в районі Широкиного, Водяного, Талаковки і Павлополя - гранатомети і піхотне озброєння.

Кілька обстрілів були зафіксовані в передмісті Авдіївки. Тут застосовувалися бойовиками міномети і гранатомети, в районі Новотроїцького працював снайпер.

«Загалом, від півночі, російсько-терористичні війська вже 19 раз порушили режим припинення вогню. У разі необхідності українські військовослужбовці давали агресору адекватну відповідь», - зазначили в штабі.

Як повідомлялося, за минулу добу зафіксовано 30 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів.

Нагадаємо, співробітники Держприкордонслужби України повідомили, що на пунктах пропуску в зону АТО утворилися черги.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО