Нардеп Поляков і уманська лікарня: пообіцяв більше, ніж зміг зробити

Народний депутат Максим Поляков провалив обіцянку щорічно відкривати нове оновлене відділення Уманської міської лікарні.

Як повідомляє «Слово і Діло», в лютому 2016 року Поляков заявив: «Нещодавно завершили реконструкцію приймального відділення Уманської міської лікарні. Після реалізації цього проекту зможемо продовжувати. Щороку відкриватимемо нове відділення заново. За п'ять-сім років піднімемо нашу лікарню на новий рівень».

Цього року стало відомо, що ремонтні роботи в лікарні проводились, але за фінансової підтримки підприємця Бена Йосефа Хайма. Зокрема, вдалося оновити одну з палат кардіологічного відділення.

Влітку 2017-го ми звернулися із запитом до Полякова, на що отримали відповідь про бажання сприяти у відкритті діагностичного онкоцентру на базі Уманської лікарні. Однак рік уже добігає кінця, а жодне відділення за сприяння парламентаря оновлене не було. Восени під час робочої поїздки до Ізраїлю нардепу вдалося домовитися про майбутнє постачання медичного обладнання до Умані й зробити перші кроки для зменшення вартості лікування для онкохворих дітей.

Сподіваємося, що попри невиконану обіцянку, нардеп допоможе Умані «бути здоровою».

Нагадаємо, що згідно з моніторингом «Слова і Діла», Поляков дав 45 обіцянок, з яких 21 виконав, а 8 – провалив. Рівень його відповідальності – 47%.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО