Wizz Air: назвали новий напрямок зі Львова

Лоукост Wizz Air анонсував відновлення польотів за маршрутом Львів-Лондон у 2018 році після багаторічної перерви. Раніше в компанії вже розповіли про можливу зміну аеропорта «Київ» на «Бориспіль».

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє avianews.com.

Рейси виконуватимуться до аеропорту Лутон, розташованого в 48 км від британської столиці. Наразі новий напрямок уже внесений до системи бронювання авіаперевізника з початком виконання польотів з 18 вересня 2018 року. Відвідати столицю Британії можна буде тричі на тиждень: у вівторок, четвер і суботу.

Продаж квитків ще не відкритий, проте в офіційному повідомленні Wizz Air зазначена їхня стартова ціна – від 29,99 євро в один бік з урахуванням зборів.

Авіакомпанія Wizz Air літала між Львовом і лондонським аеропортом у Лутоні нетривалий час у 2009 році, проте польоти були припинені.

Зараз маршрутна мережа лоукоста зі Львова включає два пункти – Вроцлав і Берлін.

Нагадаємо, авіакомпанія-лоукостер Wizz Air із 29 жовтня скасувала плату за ручну поклажу. Сумка або валіза, які пасажири можуть взяти із собою до салону літака, не мають перевищувати габарити 55x40x23см і вагу 10 кг.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів, що разом з ірландською авіакомпанією RyanAir наступного року на український ринок зайдуть також EasyJet та Eurowings.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО