Війна на Донбасі: як пройшла доба в АТО

Бойовики на Донбасі продовжують стріляти. За минулу добу бойовики здійснили 23 обстріли позицій українських військових, втрат немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Всього за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир'я. Під час 21 обстрілу наші військові вогнем з піхотного озброєння відповідали противнику», - заявили в штабі АТО.

Як повідомляється, увечері ворог двічі з кулеметів бив по нашим укріпленням біля Кримського, а близько Лобачова застосовував стрілецьку зброю.

«На Приморському напрямку після 18 години окупанти відкривали вогонь з озброєння БМП і протитанкового гранатомета по околицях Водяного. З автоматичного гранатомета проросійські найманці обстрілювали укріплення сил АТО в районі Талаківки», - відзначили в штабі.

За їхніми даними, на Донецькому напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів противника виявилися позиції Збройних Сил України біля Авдіївки, Новоселівки, і двічі на підступах до Зайцевого.

Раніше повідомлялося, що посол України в США Валерій Чалий провів зустріч зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером.

Дипломати обговорили подальші кроки для відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

Раніше аналітики порталу розповіли, як мери виконують обіцянки перед учасниками АТО та їхніми сім'ями

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО