За фактом загибелі в Киргизії віце-прем'єра порушили кримінальну справу

МВС Киргизії порушило кримінальну справу за фактом загибелі в ДТП віце-прем'єр-міністра країни Темира Джумакадирова.

Про це повідомляє прес-служба МВС республіки, пише «Слово і Діло».

«За фактом ДТП порушено кримінальну справу за статтею« Порушення правил безпеки руху та експлуатації транспортних засобів, що спричинило загибель кількох осіб». За попередніми даними, ДТП сталася в результаті грубого порушення правил дорожнього руху. Призначені судово-медична, трасологічна, автотехнічна експертизи», - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, позашляховик Toyota Land Cruiser Prado, в якому знаходився віце-прем'єр-міністр Джумакадиров, рухався в західному напрямку, скоїв лобове зіткнення з вантажним автомобілем з причепом, завантаженим пшеницею. Удар був такої сили, що обидва автомобілі викинуло на узбіччя. При цьому були знесені стовп електропередач і вивернуто з коренем велике дерево. За кермом «КамАЗа» знаходився 25-річний водій, уродженець одного з сіл Чуйської області республіки.

«Проводяться всі необхідні дії з метою повного і всебічного встановлення обставин події ДТП. Розслідування проводитиметься ретельно і об'єктивно. Слідство проводить Слідча служба МВС Киргизької Республіки», - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, раніше в Киргизії розбився турецький літак.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО