Прокуратура створює сервіс для скарг мешканців окупованого Криму

Мешканцям окупованого півострова прокуратура Автономної Республіки Крим планує надати можливість дистанційно подавати скарги за допомогою відеозв'язку.

Про це розповів на прес-конференції 22 серпня прокурор АРК Гюндуз Мамедов, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим.Реалії».

За словами Мамедова, ведеться робота з модернізації офіційного сайту наглядового відомства.

«Щодо модернізації сайту, ми також включаємо таку функцію як відеозв'язок із прокуратурою Автономної Республіки Крим. Тобто не тільки материкова частина, а й мешканці окупованої території зможуть до нас через відеозв'язок звертатися і викладати проблеми, які виникають на тимчасово окупованій території», - сказав Мамедов.

Міністерство закордонних справ України уже висловлювало стурбованість переслідуванням громадян України в окупованому Криму, а також закликало Росію припинити здійснення тиску на місцевих жителів і звільнити всіх затриманих і ув'язнених з політичних мотивів українців.

Україна зазнала 1 трильйон 80 мільярдів 352 мільйонів гривень збитків внаслідок окупації Криму Росією.

Також стало відомо, щодо депутата Держдуми РФ і колишнього «прокурора Криму» Наталії Поклонської порушено дві кримінальні справи.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО