Штаб: Техніку з параду до Дня Незалежності відправлять в АТО

Сили АТО на Донбасі отримають 67 одиниць нової військової техніки після проведення параду на День Незалежності 24 серпня.

Про це повідомила прес-служба Генерального штабу Збройних сил України (ЗСУ) на своїй сторінці в Facebook ввечері в понеділок, 14 серпня, пише «Слово і Діло».   Згідно з повідомленням, сьогодні в Окремому київському полку президента України відбувся стройовий огляд техніки і озброєння, яка буде демонструватися на виставці «Міць Нескорених» на Хрещатику 22 по 27 серпня.

«Нові і модернізовані зразки озброєння і військової техніки до проведення виставки готові. Вони розроблялися з урахуванням досвіду АТО, конструктори врахували зауваження і побажання військовослужбовців, які брали її безпосередньо під час бойових дій», - заявив начальник Озброєння ЗСУ генерал-майор Микола Шевцов.

Відзначається, що після параду в АТО направлять самохідно-артилерійські установки, танки різних модифікацій, бойові броньовані машини, вантажні і санітарні автомобілі і т.п.

Нагадаємо, 10 серпня столицею провезли військову техніку, яку представлять на параді до 26-ї річниці Незалежності України.

Також киян попереджають про обмеження руху транспорту.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО