Штаб: четверо бійців АТО отримали поранення на Донбасі

Терористи 60 разів здійснювали обстріл позицій українських військових на Донбасі станом на 18.00 неділі, 26 березня.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook в неділю ввечері, пише «Слово і Діло».

«Значна кількість обстрілів відбувалася з використанням важкого озброєння. Український воїнам довелося відкривати вогонь. Четверо українських захисників були поранені», - сказано в повідомленні.

Зокрема, на Маріупольському напрямку бойовики били по морським піхотинцям поблизу Водяного з артилерійських систем 122 калібру. Опорні пункти поруч з Гнутовим і Водяним були обстріляні з мінометів 120 і 82 калібру. По українських позиціях у Лебединського били з 120мм мінометів. Танки вели вогонь по бійцям ВСУ в Новотроїцькому та Широкино, потім до обстрілів тут приєдналися снайпери.

На Донецькому напрямку підрозділи ЗСУ у Троїцького ворог накривав вогнем з артилерійських систем 152 калібру, а також з мінометів 120 і 82 мм. Опорні пункти поблизу Авдіївки і Луганського - з 120 мм мінометів. З гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали українських військових у Верхньоторецька, Троїцького, Авдіївки і Луганського.

На Луганському напрямку члени незаконних збройних формувань вели вогонь з ПТРК і стрілецької зброї в районі Новозванівка.

Зокрема в «ЛНР» заявляють, що українські силовики проводять повітряну розвідку серед населених пунктів на лінії зіткнення на Донбасі.

Нагадаємо, минулої доби підрозділи сепаратистів 81 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО