Аваков визначився з кандидатом на посаду голови Нацполіції

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вніс до Кабінету міністрів кандидатуру Сергія Князєва на посаду голови Нацполіції України.

Про це Аваков написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Сьогодні ввечері вніс прем'єр-міністру Володимиру Гройсману кандидатуру Сергія Князєва – на призначення головою Національної поліції України. Прем'єр-міністр прийме рішення про внесення поданої кандидатури на завтрашнє засідання Кабінету міністрів України», – написав він.

Як повідомив Аваков, генерал поліції Сергій Князєв до сьогодні очолював департамент карного розшуку Нацполіції.

«За підсумками всіх етапів, члени комісії рекомендували мені на вибір 3 кандидатури на голову Національної поліції України. На думку членів комісії, я запропонував Кабміну призначити керівником Нацполіції Князєва Сергія Миколайовича», – написав Аваков.

Відзначимо, Сергій Князєв, кандидат юридичних наук, працював у карному розшуку з 1995 року. Протягом останніх трьох років він очолював обласні управління поліції в Закарпатській, Рівненській областях, також працював в Київській і Донецькій областях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за підсумками конкурсу в останньому турі на пост глави Нацполіції крім Князєва претендували Костянтин Бушуєв та Андрій Вишневський. Учора Аваков говорив, що нового главу Нацполіції буде призначено у середу, 8 лютого.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО