Донецький «Шахтар» проводитиме домашні матчі в Харкові

Донецький футбольний клуб «Шахтар» буде проводити всі домашні матчі до кінця 2017 року на харківському стадіоні «Металіст».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу клубу.

Повідомляється, що «Шахтар» підписав договір з ОСК «Металіст» про проведення всіх домашніх матчів єврокубків, Прем'єр-ліги та Кубка України в Харкові.

Угода розрахована до кінця 2017 року. Всі витрати по догляду за газоном ОСК «Металіст» візьме на себе «Шахтар». При цьому команда продовжить базуватися в Києві і тренуватися в Святошино.

«Матчі, які ми провели в Харкові, підтвердили, що в цьому регіоні є багато вболівальників« Шахтаря ». Ми вдячні владі Харкова і області, а також ФФУ за можливість виступати на стадіоні «Металіст». Це дозволить нам бути ближче до своїх уболівальників, і я переконаний, що ми зможемо порадувати їх красивою грою і хорошими результатами », - сказав генеральний директор клубу Сергій Палкін.

У Харкові та області з'явиться широка мережа реалізації квитків, а для вболівальників з Донбасу буде діяти знижка 20%. Крім того, намічено відкриття магазину з продажу клубної атрибутики.

Нагадаємо, раніше домашньою ареною «Шахтаря» тимчасово був львівський стадіон «Арена-Львів».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО