Напередодні інавгурації на Трампа подали до суду за наклеп

Одна з жінок, що звинувачували обраного президента Дональда Трампа в сексуальних домаганнях, подала на нього до суду за наклеп.

Про це пише DW, передає «Слово і Діло».

Адвокат позивачки Глорія Оллред повідомила, що її підзахисна Саммер Зервос звинувачує Трампа в тому, що він скористався її «тяжким емоційним станом».

Американка в 2006 році знімалася в реаліті-шоу Дональда Трампа «Учень» (The Apprentice). За словами Зервос, сексуальних домагань Трампа вона зазнала пізніше – в 2007 році, коли той запросив її на співбесіду з приводу можливого працевлаштування.

Бесіда відбулася в одному з готелів, при цьому, за твердженням жінки, мільярдер поводився розкуто. «Потім він попросив мене сісти поруч із ним, що я й зробила. Він схопив мене за плече, почав агресивно цілувати й поклав мені руку на груди», – розповіла жінка.

Політик спростовував усі звинувачення, обіцяючи подати до суду на жінок, які звинувачували його, проте так цього й не зробив. Він заявив, що «ніколи не запрошував Зервос до свого готельного номеру» та що цих «інцидентів ніколи не було».

У судовому позові висунута вимога виплати компенсації в невідомому розмірі за «емоційну шкоду та економічні втрати».

Нагадаємо, раніше більш ніж десять жінок оголосили про сексуальні домагання Трампа.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО