Бойовики готують збройні провокації проти мирного населення – Тимчук

Терористи на Донбасі поширюють неправдиві чутки серед мирного населення про те, що ЗСУ планують американською зброєю повністю знищити кілька населених пунктів.

Про це у Facebook написав нардеп і керівник «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло».

Серед жителів Кадіївки (колишній Стаханов) та Алчевська агентура «МГБ ЛНР» поширює чутки про підготовку масованих обстрілів «далекобійною артилерією» ЗСУ, яка вже нібито перекинута в район Кримського та Сокільників.

«Низка «джерел» стверджує, що йдеться про «новітні американські САУ» великого калібру. Згідно з чутками, Київ вирішив «повністю знищити» ці населені пункти (з якою метою – не уточнюється)», – написав Тимчук.

Він зазначив, що з огляду на цю інформацію, існує ймовірність підготовки збройних провокацій бойовиків проти мирного населення під виглядом ЗСУ. Крім того, за повідомленням Тимчука, так званим ЗМІ в «ЛНР» наказують створювати позитивний імідж ватажку бойовиків Ігорю Плотницькому.

«Міністерство зв'язку й масових комунікацій ЛНР» поінформувало підконтрольні окупантам ЗМІ щодо необхідності суворого дотримання певних пріоритетів при висвітленні діяльності «глави ЛНР», «народної ради», «ради міністрів», «глав адміністрацій міст і районів». ЗМІ потрібно ширше висвітлювати події за участю глави «ЛНР» Плотницького, забезпечивши створення «позитивного іміджу» цього ватажка й «молодої республіки», – повідомив Тимчук.

Нагадаємо, ЗМІ викрили фейк знятий у «ДНР» про «бойовиків ІДІЛ» в «Азові».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО