Луценко не згадав свою обіцянку про нові подання на депутатів

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не згадав свою обіцянку від 2 вересня 2016 року про подання до Верховної Ради восени 2016 року на арешт народних депутатів за підозрою в державній зраді.

За його словами, він не пам'ятає, що обіцяв нові подання щодо державної зради депутатів, і припустив, що говорив про нардепа, який обіймав керівну посаду в Одеській облдержадміністрації. Про це генпрокурор заявив у ефірі «Права на владу», повідомляє «Слово і Діло».

«Чесно кажучи, я не можу зрозуміти, 2 вересня і державна зрада. Я говорив, напевно, 2 вересня про ймовірне подання на одного з народних депутатів, який обіймав керівну посаду в обласній адміністрації Одеси. Щодо державної зради зараз не готовий сказати», – сказав Луценко.

Нагадаємо, 2 вересня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що найближчим часом планує внести до парламенту подання про притягнення до відповідальності нардепів за підозрою в державній зраді. Він додав, що довго відтягувати цю справу не збирається, а слідство наразі підбирає останні факти.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО