Телеканал Шустера припиняє роботу з 1 січня

Телеканал журналіста Савіка Шустера 3S.tv припиняє свою діяльність із 1 січня 2017 року.

Про це йдеться на Facebook-сторінці телеканалу, передає «Слово і Діло».

Причиною припинення роботи називають брак коштів на розвиток каналу.

«У цих умовах наша спроба працювати з нормальним бізнесовими правилами виявилася невдалою: ми отримали кримінальні справи й штрафи від податкової, а у Савіка забрали дозвіл на роботу. Це все нікуди не подінеться й після закриття 3S.tv: із судовою тяганиною ще доведеться поборотися, а тепер без телеканалу в нас майже не буде можливості розповідати про це суспільству», – йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що станом на сьогодні співробітники каналу вже написали заяви про звільнення.

З 21 січня 2011 року по 15 лютого 2013 року програма «Шустер Live» виходитиме на телеканалі «Перший національний». З 22 лютого 2013 року – на телеканалі «Інтер». 21 лютого 2014 року вийшла на «5 каналі», а потім знову повернулася на «Перший національний». Проте тодішній генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія виступив проти цього шоу й наприкінці 2014 року розірвав контракт із Шустером.

У вересні 2015 року в Шустера відбувся конфлікт із керівництвом телеканалу «1+1», внаслідок чого ток-шоу «Шустер Live» було знято з ефіру. Телеведучий тоді заявляв, що до зникнення з ефірів його програми причетна Адміністрація Президента України.

Після цього ток-шоу Шустера транслювалося лише на його власному телеканалі 3S.tv.

У квітні 2016 року Шустера намагалися позбавити дозволу на роботу в Україні.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО