Трамп назвав плани на перші 100 днів президентства

Обраний президент США Дональд Трамп в відеозверненні розповів, чим буде займатися протягом перших 100 днів свого терміну на посаді глави держави.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Кореспондент».

За словами Трампа, реалізація реформ, в основі яких лежить принцип «Америка на першому місці», допоможе «знову зробити країну великою» і «відродити середній клас».   Політик підтвердив, що має намір домогтися виходу країни з угоди про транстихоокеанське партнерство (ТТП). Замість цього, він планує вести переговори «про чесні двосторонні торгові угоди, які повернуть робочі місця і виробництво назад в Америку».

Обраний президент скасує обмеження на виробництво вуглеводнів, включаючи шельфові родовища.

«Я відміню обмеження, що вбивають робочі місця, в області виробництва енергії в Америці, включаючи енергоресурси на шельфі і вугілля, створивши мільйони високооплачуваних робочих місць. Це те, чого ми хочемо, те, чого ми чекаємо», - заявив він. Трамп планує доручити міністерству оборони країни розробити план по захисту життєво важливої ​​інфраструктури від кібератак та інших загроз.

Крім того, він повідомив, що вимагатиме розслідування всіх візових порушень з боку мігрантів в країні.   «Я дам вказівку міністерству праці розслідувати всі порушення візових програм, які підривають (положення) американських працівників», - зазначив Трамп.   Політик поінформував, що введе для офіційних осіб п'ятирічну заборону на лобізм в США і довічний - на лобізм від імені іноземних урядів.

Нагадаємо, Дональд Трамп провів в Нью-Йорку першу особисту зустріч з чинним іноземним лідером - прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО