У Порошенка почали налагоджувати відносини з командою Трампа

Україна працює над налагодженням контактів із членами майбутньої команди новообраного президента США Дональда Трампа.

Про це заявив заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв в інтерв'ю виданню «РБК-Україна», передає «Слово і Діло».

За його словами, робота в цьому напрямку проводиться достатньо поглиблено.

«Україна працює над налагодженням контактів із членами майбутньої команди Трампа, з членами Конгресу та з аналітиками, які готували матеріали для штабу Трампа», – наголосив Єлісєєв.

Він зазначив, що наразі Президент Петро Порошенко проводить консультації зі світовими лідерами щодо того, як краще вибудовувати відносини з новою американською адміністрацією. Єлісєєв додав, що Порошенко був одним із перших, кому вирішив зателефонувати мільярдер після перемоги на виборах.

«Наголошую, що відбулася перша, дуже тепла й щира телефонна розмова з Дональдом Трампом, яка тривала близько 15 хвилин. До речі, під час телефонної розмови йшлося, зокрема, й про можливий візит президента України до США на початку наступного року», – підсумував Єлісєєв.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко ввечері 15 листопада провів телефонну розмову з президентом США Дональдом Трампом.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО