Справу екс-заступника глави Миколаївської ОДА Романчука передано до суду

Досудове розслідування щодо Героя України, колишнього першого заступника керівника Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Романчука нарешті завершено.

Військова прокуратура передала обвинувальний акт до суду, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури.

«Військовою прокуратурою Південного регіону України 22 серпня спрямовано до суду обвинувальний акт щодо Героя України, першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації, якому повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі на загальну суму 90 тисяч доларів США (ч. 4 ст. 368 КК України)», – йдеться в повідомленні.

За інформацією представників військової прокуратури, їхнім працівникам вистачило менше передбачених законом 2 місяців для того, щоб зібрати необхідні докази провини підозрюваного. Повідомляється, що обвинувальний акт спрямований для розгляду до Центрального районного суду Миколаєва.

Нагадаємо, раніше Микола Романчук був затриманий при отриманні хабара в розмірі 90 тис. дол. Пізніше Одеський приморський суд на два місяці заарештував його з правом внесення застави в розмірі 5 млн 512 тис. грн.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО