Суд переніс засідання у справі батальйону «Торнадо» на 16 серпня

Оболонський районний суд Києва переніс розгляд кримінального правадження стосовно батальйону «Торнадо» на 16 серпня.

Про це РБК-Україна розповів адвокат Володимир Якимов, передає «Слово і Дело».

«Суд перенесли на 16 серпня на 11:30», - повідомив захисник.

Якимов додав, що сьогоднішнє судове засідання не відбулося у зв'язку з тим, що адвокат Вадим Драговоз, який також задіяний у справі Торнадо, бере участь в іншому судовому процесі.

До охорони порядку під будівлею Оболонського райсуду Києва, де сьогодні розглядалося кримінальне провадження стосовно батальйону «Торнадо» було залучено близько 1 тис. поліцейських і нацгвардійців.

«До охорони громадського порядку під адміністративною будівлею залучено працівників поліції і Національної гвардії України. Всього там несуть службу близько тисячі правоохоронців, які забезпечують пропускний режим», - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що раніше у будівлі Оболонського суду сталася бійка. Представники Нацгвардії, які оточили будівлю райсуду, намагалися затримати одного з активістів, який прийшов підтримати «торнадовців», після чого сталася бійка.

Нагадаємо, що у квітні 2016 року прокуратура передала в суд обвинувальний акт щодо екс-командира спецроти «Торнадо», заступника командира та співробітника роти.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО