Бойовики продовжують гатити з артилерії – штаб АТО

Бойовики самопроголошених республік із забороненої Мінськими домовленостями артилерії обстріляли опорні пункти Збройних сил України в Авдіївці.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 39 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Найбільше, 22 обстріли, зафіксовано на маріупольському напрямку», – йдеться в повідомленні.

Так, на маріупольському напрямку зі 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Красногорівці. Також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворог обстрілював наші укріплення в Широкиному, Мар'їнці та Новотроїцькому.

«Не припиняють російські окупанти збройні провокації й на донецькому напрямку, де зафіксовано 17 випадків порушення ними режиму припинення вогню. Гарячою точкою залишається Авдіївка. Там противник бив по наших опорних пунктах зі 122-мм артилерії, 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», – повідомляють українські військові.

Крім того, сепаратисти з мінометів обстріляли опорні пункти ЗСУ в Невельському, Зайцевому та поблизу шахти «Бутівка», поблизу Опитного противник використовував зенітні установки, в Пісках, Новгородському й Новоселівці другій – великокаліберні кулемети, а в районі Луганського – гранатомети.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО