Перелома пояснив журналістам причину свого затримання

Перший заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергій Перелома пов'язує своє затримання з тим, що на наступному тижні закінчується термін подачі конкурсних заявок на приватизацію Одеського припортового заводу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт ТОВ «ЮПЕКО КИЇВ».

«Цілком ймовірно хтось виходячи зі своїх політико-економічних інтересів не бажає проводити таку приватизацію, і шляхом надання завідомо неправдивих звинувачень щодо мене, хоче її зупинити», – додав він.

Перелома також не визнає звинувачення в корупційних діяннях на свою адресу.

«Звинувачення антикорупційної прокуратури є безпідставними і недоведеними. НАБУ спирається на події, які не мали місця взагалі», – зазначив перший заступник голови правління НАКу.

Нагадаємо, 14 липня Антикорупційна прокуратура повідомила про підозру першому заступнику голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергію Переломі в розкраданні державної власності.

За словами антикорупційного прокурора Назара Холодницького, в травні 2015 року Перелома, який є головою наглядової ради «Одеського припортового заводу», вирішив здійснити розкрадання держвласності на суму близько 205 млн гривень.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО