На Донбасі поранені 12 службовців ЗСУ – Міноборони

Міністерство оборони України опублікувало дані про втрати українських військовослужбовців в зоні АТО, а також спростувало заяву нардепа Євгена Дейдея про нібито велику кількість загиблих українських військових.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міноборони.

У відомстві повідомили, що, за перевіреною інформацією, за минулу добу в зоні АТО не загинув жоден український військовослужбовець. У той же час, в міністерстві додали, що 12 військових отримали поранення, і їм надають медичну допомогу.

Міноборони заявило, що інформація, опублікована народним депутатом Євгеном Дейдеем про нібито великі безповоротні втрати, не відповідає дійсності.

«Інформація, яку оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook народний депутат України Євген Дейдей, щодо численних безповоротних втрат в лавах Збройних Сил України протягом цієї ночі, не відповідає дійсності!», - заявили у відомстві.

Прес-служба Міноборони попросила ЗМІ використовувати інформацію про ситуацію в зоні АТО від уповноважених джерел.

Нагадаємо, Євген Дейдей на своїй сторінці в Facebook написав, що за цю ніч в зоні АТО загинули 4 українських військових. Пізніше Дейдей відповів на спростування Міноборони його слів, і сказав, що відомство саме надає неправдиву інформацію про ситуацію на сході країни.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО