У Горлівці панікують бойовики «ДНР» – Тимчук

Народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомив, що керівництво так званої «ДНР» продовжує розповсюджувати чутки серед своїх підлеглих.

Як передає «Слово і Діло», про це Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами нардепа, в «Горлівському гарнізоні» терористів відзначається паніка серед «правоохоронців» так званого «МВС ДНР». Тимчук зазначив, що бойовики в терміновому порядку створюють мобільні антидиверсійні групи через нібито загрозу масового прориву в цей район ДРГ українських військ. «Місцеві «правоохоронці» не мають бажання протистояти «українським диверсантам», відзначається різке зростання відходу на лікарняні та рапортів на звільнення з «МВС ДНР», – додав Тимчук.

Також нардеп повідомив, що в Донецьку приведені в повну готовність «органи держбезпеки» нібито через загрозу проведення терактів проти перших осіб «ДНР».

Серед бойовиків ходять наполегливі чутки про швидке прибуття з окупованого Криму якоїсь «ударної бригади», яка укомплектована професійно підготовленими російськими найманцями та зрадниками з числа колишніх військовослужбовців ЗСУ, які залишилися в Криму.

Дані про цю «бригаду», за словами Тимчука, уточнюються.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО