Суд не зважився відправити за ґрати екс-голову Миколаївської ОДА

Приморський районний суд Одеси не обрав запобіжний захід першому заступнику голови Миколаївської ОДА Миколі Романчуку, в якого правоохоронці знайшли в підвалі цілий статок.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook журналіста «Слідство.Інфо» Дмитра Гнапа.

Як розповів Гнап, у залі суду Романчуку стало зле, після чого суддя Юрій Кушніренко дозволив викликати йому швидку, яка й забрала чиновника до лікарні. «Де й спливли три доби для пред'явлення звинувачення та оголошення запобіжного заходу для Романчука. Формально, він тепер людина вільна. Якщо він, звичайно, ще в лікарні», – зазначив журналіст.

«Що не кажіть, а будувати тунелі із сейфами й тягнути туди золото та коштовності набагато легше, ніж сидіти за гратами», – додав Гнап.

Він також розповів про персону судді, який відпустив Романчука. За словами Гнапа, річний дохід Кушніренка становить 200 тис. грн. При цьому суддя має 4 квартири, 2 джипа Lexus і будиночок за містом.

«Кушніренко відзначився багатьма скандальними рішеннями як суддя. Зокрема, закрив справу проти одеського мажора Фелікса Петросяна, який на своєму авто потрощив 11 машин і вбив людину. Напевно, не всі тунелі розкопала СБУ в Романчука. Щось залишилося й для «лікування» на волі», – резюмував Гнап.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО