На Донбасі активізувалася розвідка бойовиків – штаб АТО

Упродовж минулої доби незаконні бандформування продовжили вдаватися до збройних провокацій проти сил АТО. Бойовики 32 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Повідомляється, що на донецькому напрямку російські найманці 14 разів відкрили вогонь по наших опорних пунктах у районі Авдіївки, шахти Бутівка, Опитного зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів. А поблизу Майорська, Зайцевого та Луганського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім того, з 22:00 до опівночі противник здійснював провокації й вів вогонь зі стрілецької зброї, озброєння БМП, а потім, використавши 120-мм міномети, випустив 40 мін по позиціях ЗСУ поблизу Майорська. Також там діяв снайпер. На маріупольському напрямку опорні пункти в районі Мар'їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного та Кірового противник обстріляв зі стрілецької зброї, гранатометів і 82-мм мінометів.

«По всій лінії зіткнення активізувалися ДРГ ворога, але українські бійці дали їм гідну відсіч. На Луганщині минулої ночі було відносно тихо», – підсумували в штабі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО