Гройсман пояснив, чому затягнув із презентацією антикризового плану

Кабінет міністрів України, готуючи антикризовий план на 2016 рік, ставив завдання презентувати його протягом травня.

Про це в ефірі ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1» заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, пише «Слово і Діло».

Таким чином прем’єр прокоментував свою обіцянку від 14 квітня про те, що протягом одного місяця буде розроблений і представлений антикризовий план, який помісячно визначить, що має бути зроблено до кінця 2016 року.

«Цей план був готовий на 14 число, презентація була 19 числа. Я вважаю, що сьогодні ми маємо проговорити його з експертним середовищем, профспілками, з народними депутатами України, фіналізувати та 26 числа він буде ухвалений», – запевнив Гройсман.

«Насправді, ми не ставили, як за радянських часів, завдання, щоб хвилина в хвилину за місяць зробити цей план дій. Ми ставили завдання, що в травні цей план має з’явитися, він має бути реалістичним, він має бути не популістським, він має бути абсолютно реальним до виконання. І сьогодні я можу сказати, що це достатньо якісний план. Я думаю, що можна було зробити його кращим, але це не просто папірець, на якому щось написано. Це абсолютно чіткі речі», – резюмував глава Кабміну.

Враховуючи незначну кількість днів від 14 травня (кінцевий термін виконання обіцянки) до 19 травня (презентація плану дій уряду), «Слово і Діло» надало обіцянці статус «виконано».

Поточний рейтинг відповідальності Володимира Гройсмана – 63%. Що виконав, а що провалив прем’єр, можна переглянути за цим посиланням.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО