Яценюк пробачив причетних до контрабанди мукачівських правоохоронців

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк не зміг притягнути до відповідальності причетних до контрабанди мукачівських правоохоронців.

Відповідну обіцянку глави Кабінету міністрів «Слово і Діло» зафіксувала ще в середині липня 2015 року.

Відповідно до листа начальника відділу розгляду запитів на публічну інформацію Генпрокуратури Наталії Теличко від 8 квітня 2016 року, повідомлення про підозру працівникам правоохоронних органів щодо стрілянини в Мукачево не здійснювалося.

Таким чином, Арсеній Яценюк не виконав власну обіцянку.

Крім того, за словами Наталії Теличко, в кримінальному провадженні оголошено підозру семи особам, з яких чотирьом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Троє підозрюваних переховуються від органів слідства та перебувають у розшуку.

Нагадаємо, 14 липня 2015 року прем'єр-міністр Арсеній Яценюк пообіцяв притягнути до відповідальності правоохоронців, причетних до контрабанди. Повідомляється, що причиною збройного інциденту в Мукачево 11 липня став переділ ринку контрабанди сигарет.

Загалом «Слово і Діло» зафіксувало 461 обіцянку Арсенія Яценюка, з яких 254 є виконаними, ще 89 – перебувають у процесі виконання, а 118 прем'єр провалив.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО