Великий переполох у маленькому Коцюбинському: 30 нардепів вимагають розпустити сільраду

Близько 30 народних депутатів підписалися під проектом постанови про дострокове припинення повноважень Коцюбинської селищної ради (Київська область, Ірпінський район).

Про це на своїй сторінці в Facebook написала нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Ольга Червакова, повідомляє «Слово і Діло».

Сільраду хочуть розпустити «у зв'язку з діями, що порушують Конституцію України та закони України, підривають основи місцевого самоврядування, суперечать інтересам територіальної громади смт Коцюбинське».

У пояснювальній записці до документа перераховані незаконні дії місцевих та ірпінських депутатів від партії «Нові обличчя».

Нагадаємо, в маленькому Коцюбинському відбуваються досить гучні події: кілька днів тому депутати Ірпінської міської ради підробили печатку, незаконно відсторонили сільську голову Коцюбинського Ольгу Матюшину та в кращих традиціях «регіоналів» захопили селищну раду.

«Розпуск Коцюбинської селищної ради стане початком кінця епохи панування перефарбованих «регіоналів» у Приірпінні. Нова рада має складатися з людей, які працюватимуть в інтересах суспільства, а не в інтересах корупції. Туди мають потрапити справжні нові обличчя, а не ті, що в лапках», – резюмувала Червакова.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО