«Недіамантові» прокурори: скільки заробляють Севрук і Столярчук?

Виконувач обов'язків генерального прокурора Юрій Севрук та його перший заступник Юрій Столярчук опублікували свої декларації про доходи за минулий рік.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури. Згідно з поданою декларацією про доходи, Севрук за минулий рік заробив 517 тисяч 626 гривень. З цієї суми 409 тисяч 253 гривні – зарплата, а решта – дивіденди.

У власності Севрука, згідно з декларацією, є квартира площею 104,5 кв. м. Транспортними засобами ані сам прокурор, ані члени його сім'ї не володіють.

Ще у Севрука задекларовані 597 тисяч 993 гривні на банківському рахунку та цінні папери на суму 50 гривень. Члени сім'ї в. о. генпрокурора заможніші – вони володіють цінними паперами на суму 100 гривень. На їхніх рахунках зберігається 651 тисяча гривень.

У заступника генерального прокурора Юрія Столярчука за минулий рік задекларовані доходи на загальну суму 428 тисяч 610 гривень. Майже 400 тисяч – зарплата, решту Столярчук вказав у графі «інше».

З майна Столярчук задекларував квартиру площею 78 кв. м і два автомобілі Honda моделей Civic і FR-V 2003 та 2007 року випуску відповідно.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» повідомило про «найбідніших» і «найбагатших» міністрів нинішнього Кабміну.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО