Бойовики поширюють чутки про наступ на ЗСУ

Народний депутат України, керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук вважає поширення проросійськими бойовиками чуток про можливий наступ на Донбасі організованим.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

Тимчук повідомив, що серед бойовиків терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР» продовжують поширюватися чутки про можливий наступ у травні сепаратистів на позиції ЗСУ. Сам нардеп вважає, що це організована інформаційна операція.

«За низкою ознак можна судити про те, що поширення цих чуток носить організований характер (не виключається інформаційно-психологічна операція)», – зазначив Тимчук.

Також він додав, що бойовики мають намір надати міжнародним організаціям пакет документів про нібито «злочини української влади проти мирного населення ДНР».

Нагадаємо, раніше один із бойовиків розмістив у соцмережі повідомлення про те, що нібито незаконні збройні формування бойовиків із Донецька готуються до штурму підконтрольного Україні населеного пункту Авдіївка.

«Слово і Діло» повідомляло, що проросійські терористи готують провокації проти ЗСУ та інформаційну кампанію з дискредитації місії ОБСЄ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО