В Києві спіймали нечистого на руку патрульного поліцейського

У Києві затриманий один із командирів роти патрульної поліції, якого звинувачують у привласненні коштів на суму 11 тисяч доларів США.

Ці гроші поліцейський нібито отримав під час виїзду на місце злочину, стверджують його колеги з департаменту комунікації Нацполіції, пише «Слово і Діло».

Інформація про факт зловживання службовим становищем з боку правоохоронця надійшла 14 березня. Крім самого нечистого на руку поліцейського, відповісти за злочин можуть ще 3 особи, серед яких – 2 керівники.

«Про вчинення протиправних дій одним із командирів рот столичної патрульної поліції працівникам Департаменту внутрішньої безпеки (ДВБ) Національної поліції України стало відомо від його колег. При обшуку в затриманого вилучили гроші, якими він незаконно заволодів. Вирішується питання про звільнення з лав поліції чотирьох осіб, серед них – два керівника», – повідомляють у прес-службі поліції.

Наразі за фактом злочину триває досудове слідство.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» писало про те, що керівник Нацполіції Хатія Деканоїдзе не впоралась із власною обіцянкою про повну переатестацію керівного складу поліції, оскільки, попри її заяви, заступником начальника головного управління НПУ в Києві досі працює Віталій Стрижак, який не проходив переатестацію.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО