Перше військове радіо України почало тестове мовлення

Перше військове радіо в Україні – «Армія FM» – розпочало свою роботу сьогодні, 1 березня 2016 року.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони України в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Відмінна новина для першого весняного дня! Друзі, 1 березня – перший день весни та зародження першого в Україні військового радіо «Армія FM», – заявляють в Міноборони.

Згідно з повідомленням, нова станція поки працює в тестовому режимі, мовлення транслюватиметься через портал «Своє радіо».

«Військове радіо – це радіо, яке створюють військові! Головне наше кредо – проінформувати, почути та підтримати! Створення «Армія FM» – це перший крок до інформаційної підтримки наших воїнів, які сьогодні захищають Батьківщину на сході України», – пише прес-служба Міноборони.

Як повідомляється на сторінці радіо в Facebook, «Армія FM» транслюватиме музику, новини, розповідати героїчні історії бойових командирів і солдатів, надавати корисні поради.

Нагадаємо, що вчора, 29 лютого, в Міністерстві оборони України озвучили терміни повного розмінування Донбасу. На ці цілі необхідно 10-15 років і не один мільярд гривень.

Як повідомлялося раніше, міністр оборони Сполучених Штатів Америки, заявив, що підтримка України з боку США з часом буде лише посилюватися.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО