Бойовики не припиняють порушувати Мінські домовленості

Упродовж минулої доби проросійські бойовики продовжували порушувати Мінські домовленості та обстрілювати українські позиції із забороненої зброї, однак інтенсивність обстрілів зменшилася.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

У штабі повідомляють, що після 18:00 бойовики 10 разів відкривали вогонь по українських позиціях, застосовуючи заборонені Мінськими угодами 120-82-мм міномети.

«Поблизу Майорська ворог вів вогонь зі 120-мм міномета, а в районі Зайцевого з міномета калібру 82 мм. Неприцільний мінометний вогонь бойовики вели в напрямку наших укріплень поблизу Красногорівки та Широкиного, також у районі Красногорівки найманці відкрили вогонь із БМП», – повідомляють у прес-центрі.

Російські терористи обстрілювали також опорні пункти українських військ у районі Мар'їнки, Опитного, Майорська та Зайцевого, застосовуючи стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем.

«Неприцільно вогонь зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів терористи вели в напрямку опорних пунктів поблизу Авдіївки, Пісків, Новгородського та Луганського», – додали в штабі АТО.

Також повідомляється, що до опівночі бойовики знизили свою активність.

Нагадаємо, позавчора, в ході успішного бою проти терористів, українські військовослужбовці в зоні АТО біля Зайцевого, виявили та захопили великий склад зброї, що належала проросійським бойовикам.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО