НАБУ розслідує справи на більш ніж 1 мільярд гривень – Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявив, що станом на сьогодні Національне антикорупційне бюро розслідує понад 50 кримінальних проваджень.

Про це він заявив на складанні присяги спецназівцями НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

«Сьогодні складають присягу співробітники управління спецоперацій, це важливий етап у формуванні НАБУ. Детективами Антикорупційного бюро розслідується понад 50 кримінальних проваджень щодо зловживань на більш ніж мільярд гривень», – зауважив Президент.

За його словами, за перші тижні своєї роботи детективи Антикорупційного бюро довели, що для них не існує жодних обмежень, у тому числі недоторканих осіб. Він також зауважив, що працівники Бюро повинні продемонструвати ефективність у боротьбі з корупцією.

«Для НАБУ не існує закритих тем і недоторканих осіб. Я повністю підтримую вашу роботу. Жодні зв'язки не дадуть нікому захисту», – зазначив Президент.

«Успіх Антикорупційного бюро в боротьбі з корупцією – це відправна точка успіху України на шляху до Європейського Союзу, для впровадження безвізового режиму», – додав Порошенко.

Нагадаємо, вчора, 8 лютого, директор НАБУ Артем Ситник заявив, що в лютому до Києва прибудуть представники Федерального бюро розслідувань США, які допомагатимуть відомству з відстеженням грошових потоків.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО