За звинуваченнями Саакашвілі НАБУ порушив кримінальні провадження – Сакварелідзе

Заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе заявив, що Національне антикорупційне бюро вже порушило кримінальні провадження стосовно корупції в Одеській області.

Про це він розповів в інтерв'ю «ЛІГАБізнесІнформ», передає «Слово і Діло».

«По кількох справах НАБ вже зареєстрував кримінальні провадження. У справі Одеського припортового заводу і до цього було в обласній прокуратурі провадженн, за яким ми працювали. Сподіваюся, що буде певний результат», - сказав Сакварелідзе.

За його словами, на даний момент прокуратура не може назвати тих, з ким пов'язані ці справи. Але, прокуратурою було виявлено кілька цікавих контрактів, актів призначень, конкретних людей, які їх підписували.

«Думаю, ні для кого не секрет, і не будемо обманювати ні себе, ні українців, що на такого рівня державні підприємства випадкові люди не потрапляють. Більше я нічого на цьому етапі не можу додати. Слідство триває. На нашому рівні що зможемо - доведемо до кінця», - зазначив заступник генпрокурора.

Також, Сакварелідзе повідомив, що якщо прокуратура досягне певного успіху в даному кримінальному провадженні, то справу буде передано до НАБУ.

«На рівні Одеського припортового заводу ми можемо розслідувати справу і пред'явити конкретні підозри людям, дії яких, на нашу думку, завдали збитків державі», - заявив він.

Нагадаємо, раніше голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» причетний до корупції на Одеському припортовому заводі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО