Гопко: без згоди міністра внутрішніх справ Паскала не призначили б

Народний депутат України Ганна Гопко заявила, що призначення скандально відомого колишнього заступника міністра внутрішніх справ Василя Паскала відбулося не без рішення верхівки.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Без Авакова та вище такі рішення не ухвалюють. Деканоїдзе (глава Нацполіції – Ред.) призначає «недолюстрованого» Паскала першим заступником глави Національної поліції», – написала Гопко.

На її переконання, це свідчить про те, що в Україні поступово формується новий «режим». Як стверджує Гопко, раніше Василь Паскал відповідав за переслідування учасників Майдану, вислужуючись перед екс-міністром внутрішніх справ Олександром Захарченком та екс-президентом України Віктором Януковичем.

«Особливо тривожною виглядає ситуація на тлі відсутності розслідувань та посадки тих, хто вбивав активістів під час Революціі Гідності», – заявила нардеп.

Нагадаємо, раніше «Громадський люстраційний комітет» повідомив, що колишній заступник міністра внутрішніх справ Василь Паскал призначений першим заступником глави Національної поліції – начальником кримінальної поліції, з присвоєнням йому спеціального звання – генерал поліції другого рангу в порядку переатестації.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО