Ляшко скаржиться, що його не пускають на ТБ

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко вважає, що Президент намагається заборонити йому виступати на телебаченні.

Про це Ляшко написав у себе на сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Зокрема, головний «радикал» країни звинуватив «людину президента» Макара Пасенюка у намаганні підкупити власників телеканалу, щоб не допустити його в ефір «Шустер Live».

«Макар Пасенюк – особа широковідома у вузьких колах. Це гаманець Порошенка і людина яка відповідає за його корупційні схеми. На відео, яке з'явилося в інтернеті, він за дорученням президента намагається домовитися з власниками телеканалу, щоб мене не було в ефірі шоу Шустера», – поскаржився Ляшко.

Цю інформацію також підтвердив у своєму Facebook медіаменеджер Віктор Зубрицький, який і опублікував відповідне відео, на якому знята розмова Пасенюка з невідомим співрозмовником. На відео Пасенюк просить співрозмовника «виконати прохання» та не допустити Ляшка на ефір програми «Шустер Live».

«Війна» між «радикалами» і Президентом точиться вже давно. Конфлікт загострився після голосування за президентські зміни до Конституції, які вилились у криваві події під Радою, а також арешту народного депутата від «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука. «Радикали» почали постійно звинувачувати Порошенка у зраді, здачі національних інтересів та впровадженні авторитарного режиму у країні.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО