Бойовики хочуть прибрати до рук бізнес Курченка

Бойовики так званої «Луганської народної республіки» хочуть відібрати бізнес олігарха Сергія Курченка на території окупованої Луганщини.

Про це написав у Facebook координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

«Керівництвом «ЛНР» підготовлений «указ про визнання на території республіки корпоративних прав на майно з боку С.Курченка. Проводиться розслідування щодо махінацій С.Курченка, зокрема, щодо спроби останнього «монополізувати сферу реалізації паливно-мастильних матеріалів та продуктів хімічної промисловості» на підконтрольній бойовикам території Луганської області», – повідомив Тимчук.

Також, за його словами, російські куратори бойовиків наказали «засобам масової інформації ЛНР» провести інформаційну кампанію проти Сергія Курченка. Крім «ЗМІ» бойовиків, дану кампанію проведуть російські «РІА Новости» і «LifeNews».

За даними «Інформаційного спротиву», підприємства Курченка оформили контракт з «уповноваженими органами у сфері енергетики ЛНР» на постачання паливно-мастильних матеріалів. У результаті, з бюджету «ЛНР» на рахунки підприємств Курченка було перераховано 3 млн. доларів США, а зазначені підприємства не виконали своїх зобов'язань.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО