Закони по осені рахують: Галасюк так і не підтримав малий бізнес

Народний депутат України від фракції «Радикальної партії» Віктор Галасюк не встиг за літо зареєструвати законопроект про створення Агентства підтримки малого бізнесу.

Відповідне обіцянку було зафіксовано «Словом і Ділом» ще на початку травня.

За 5 місяців група «радикалів» так і не представила проект закону про створення Агентства підтримки малого бізнесу. Даний законопроект вони пообіцяли розробити спільно з американськими експертами, але чи то часу не вистачило, чи то пам'ять у політиків занадто коротка.

15 липня 2015 року Верховна Рада прийняла «Проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему:« Розвиток підприємництва в Україні та підтримка малого і середнього бізнесу (30 вересня 2015 року)» № 2 132, одним з ініціаторів якого виступив Віктор Галасюк. Згідно з пояснювальною запискою, зазначена постанова сприятиме вдосконаленню та підвищенню ефективності законодавчої бази для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні.

Але далі проекту постанови справа не пішла. Станом на 16 вересня 2015 року у Верховній Раді не було зареєстровано законопроектів щодо створення Агентства підтримки малого бізнесу. Таким чином, нардеп Віктор Галасюк провалив свою обіцянку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО