Бойовики продовжують спроби спровокувати українських військових – Тимчук

Народний депутат України, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук заявив, що проросійські бойовики продовжують хаотичні обстріли українських позицій.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Російсько-терористичні війська продовжують збройні провокації проти сил АТО. Зафіксовано кілька спроб спровокувати українські війська на відкриття вогню у відповідь, триває активність розвідувально-диверсійних груп терористів», – заявив Тимчук.

За словами нардепа, бойовики в районі населеного пункту Гольмівський Донецької області 15 хвилин обстрілювали нейтральну смугу з АГС-17, а пізніше протягом 10 хвилин вели вогонь з автоматичної стрілецької зброї в тому ж напрямку.

«Подібна провокація була здійснена і в районі південніше населеного пункту Авдіївка», – додав він.

Крім того, поблизу населених пунктів Мар'їнка, Березове, Чермалик і південніше Авдіївки помічені відразу декілька піхотних груп бойовиків, які висувалися до нейтральної смуги з метою розвідки та спостереження.

Також Дмитро Тимчук повідомив, що сепаратисти продовжують перегрупування та доукомплектування низки терористичних груп бойовою технікою та особовим складом.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО