«Радикали» почали всерйоз побоюватися за здоров’я Мосійчука

Член парламентського комітету з питань охорони здоров’я і нардеп від «РПЛ» Олексій Кириченко переконаний, що життю ув’язненого народного депутата Ігоря Мосійчука загрожує небезпека.

«Кілька місяців тому Мосійчук переніс вкрай важку операцію на шлунку і на кишківнику, і тому потребує особливого режиму харчування та лікування, що неможливо забезпечити у слідчому ізоляторі», – зазначив Кириченко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Політик також сподівається, що слідство та суд дозволять йому взяти Мосійчука на поруки. «Я готовий взяти колегу-нардепа на поруки, всі необхідні слідчі дії у цій справі можна проводити, звільнивши Мосійчука з-за ґрат. Тим більше, підозрюваний неодноразово заявляв, що не збирається переховуватися й тікати з країни», – впевнений депутат.

Лідер «радикалів» Олег Ляшко неодноразово заявляв про те, що нібито «влада хоче вбити патріота Мосійчука у тюрмі». За його словами, знаючи про важкий стан підозрюваного, прокурори за вказівкою з АП вимагали найжорсткішої міри запобіжного заходу арештованому «радикалу».

Нагадаємо, 2 жовтня Апеляційний суд міста Києва переніс розгляд апеляції арешту народного депутата від «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука на 8 жовтня. Захист нардепа заявив, що у Мосійчука діагностовано гастродуоденіт і остеохондроз. Сам політик під час засідання просив етапувати його «принаймні до шпиталю СБУ».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО