Ляшко підтримав однопартійця на виборах мера Вінниці

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко підтримав ініціативу свого однопартійця Бориса Максимчука балотуватися на посаду міського голови Вінниці.

Про це повідомляє «РЕАЛ», передає «Слово і Діло».

«Я підтримую Бориса Максимчука, бо впевнений, що він не допустить, щоб олігархи набивали кишені за рахунок громадян, він має свою радикальну позицію і буде захищати інтереси простих людей», - заявив Ляшко.

У свою чергу, кандидат у мери Вінниці Борис Максимчук подякував за довіру та заявив, що не допустить, щоб «державний апарат заважав розвитку малого та середнього бізнесу».

Борис Максимчук є засновником спортивного клубу «Максимус» і власником спортивного магазину. У 2010 році був членом громадської ради при Вінницькій обласній раді. З 2011 року – засновник і головний редактор обласної газети «Максимус-Інфо». В 2014 році заснував інтернет-видання «Європейська правда в Україні». Також з 2014 року очолює політико-консультативну раду при Вінницькій ОДА.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО