Нардеп Ланьо повернувся в Україну – ЗМІ

Скандальний народний депутат Михайло Ланьо після тривалого перебування за кордоном повернувся до України.

Про це повідомило видання Mukachevo.net з посиланням на власні джерела, а також інформацію місцевих ЗМІ, інформує «Слово і Діло».

За неофіційною інформацією, Михайло Ланьо, що «засвітився» в корупційному скандалі та збройному конфлікті в Мукачеві 11 липня, провів близько тижня в Італії на морі разом з сім'єю.

Туди він поїхав 22 липня, покинувши країну з другої спроби. Перша, яка була здійснена 17 липня, була невдалою. Ланьо повернувся на Закарпаття 30 липня.

Нагадаємо, 24 липня у низці ЗМІ з’явилась інформація, що нардеп Михайло Ланьо виїхав за кордон. Раніше політик пообіцяв сприяти слідству щодо подій у Мукачевому, а також публічно заявляв про те, що не збирається залишати територію країни.

Водночас, як повідомив сам Ланьо в ефірі телеканалу «112 Україна», він попереджав слідчих прокуратури про те, що буде виїжджати за кордон. «По-перше, я їх попередив, що буду виїжджати. Вони сказали, що немає ніяких заперечень до мене. Так само я попередив прокуратуру, що буду виїжджати. Так що я просто не розумію, чому такий ажіотаж саме стосовно мене, що я поїхав», – сказав народний депутат.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО