Всесильна гречка: «метод Корбана» використовують уже і в Кіровограді

Чернігівська «гречкова істерія» крокує по регіонах України. У Кіровограді від імені потенційного кандидата в мери Андрія Табалова прямо з машини людям роздають пакети з продуктами.

Дані факти зафіксував на відео і виклав в YouTube користувач Микола Ялковець, пише «Слово і Діло» з посиланням на видання «Кіровоградська правда».

На одному з відео чоловічий голос запитує жінок, коли і де можна отримати такий пайок. Жінки уточнюють, з якого він дому, і озвучують день і час видачі «гречки». Вони також говорять, що пакети роздають від Табалова.

На іншому відео видно, як біля автомобіля вишикувалася черга за жовтими пакетами з написом «З теплом і добром». Що в них – жінки не зізналися. Втім, як з'ясувалося пізніше, продуктовий пайок складається з пляшки соняшникової олії, пакету цукру, пакету згущеного молока, макаронів, оцту, упаковки чаю та ін. Загальна вартість Табаловської «гречки» – орієнтовно 200 гривень.

У виданні також зазначили, що це не перший випадок підкупу виборців кандидатом в мери Андрієм Табаловим. Перші такі випадки з'явилися ще в березні, потім жовті пакети почали роздавати прямо на вулиці з машини, або з наметів у різних мікрорайонах міста.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО