Заступник Авакова вже пішов у відставку, на черзі – сам міністр

Заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар написав заяву про звільнення, пояснюючи її тиском на себе та свою родину.

Про це з посиланням на «РБК-Україна» пише «Слово і Діло».

«У зв'язку із систематичним цькуванням у вигляді замовних публікацій наклепницького характеру в засобах масової інформації; у зв'язку з поширенням недостовірної інформації, яка ганьбить не тільки моє ім'я, але й Міністерство внутрішніх справ; у зв'язку з тиском, який чиниться на мою сім'ю, у вигляді переслідувань, залякування, погроз і незаконного стеження за мною і моєю родиною, включаючи дочку і навіть чотирирічну онуку, я прийняв рішення подати у відставку», – заявив Чеботар.

Згодом голова антикорупційного комітету Верховної Ради Єгор Соболєв написав на своїй сторінці у соцмережі, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має піти у відставку через те, що провалив очищення МВС від корупціонерів та перевертнів.

«Україні потрібний новий міністр внутрішніх справ. Арсен Аваков провалив завдання очищення МВС від корупціонерів та перевертнів. Історія з Чеботарем стала останньою краплею. Реєструємо проект рішення Верховної Ради про відставку Авакова», – зазначив Соболєв.

Нагадаємо, 28 квітня невідомі напали на групу журналістів, які знімали сюжет про будинки урядовців в с. Лісники Київської області, де, за інформацією медіа, проживає родина Чеботаря.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО