Кличко розповів, для кого в Києві діятиме локдаун

Читать на русском
У Києві складна ситуація через негативну коронавірусну статистику. За останній тиждень щодня в столиці помирало 40-50 людей
Віталій КличкоВідкрите джерело

Локдаун у Києві, який розпочнеться з 1 листопада 2021 року, буде спрямований виключно на невакцинованих жителів столиці.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі програми «Свобода слова».

У червоній зоні адаптивного карантину офіційно опинилися 15 областей України: списокНевелика частина регіонів застигла в помаранчевій зоні, а ще два знаходяться в жовтій. Регіонів зеленої зони в Україні більше не залишилося

«З 1 листопада столиця входить в червону зону. Ми розраховуємо на чітку взаємодію з поліцією. Щоб контролювати дотримання ключових правил: і по проїзду в транспорті, і по відвідуванню різних закладів. Я хочу ще раз підкреслити, що сьогодні локдаун в Києві буде діяти для тих людей, які не вакциновані» - розповів він.

Кличко підкреслив, що в Києві складна ситуація через негативну коронавірусну статистику. За останній тиждень щодня в столиці помирало 40-50 осіб, які хворіли на коронавірус. При цьому влада робить все, щоб забезпечити лікарні всім необхідним для боротьби з коронавірусом, а Київ став лідером вакцинації в Україні - з моменту старту кампанії в місті зроблено 2,2 млн щеплень від коронавірусу.

Нагадаємо, що опівночі 1 листопада столиця переходить в «червону» зону карантину - відповідне рішення прийняла Держкомісія ТЕБ і НС.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: