Керівництву АРМА повідомили про підозри у привласненні понад 400 тис. долл

Читать на русском
ДБР повідомило про підозру у привласнені понад 400 тисяч доларів керівництву  АРМА та двом адвокатам.
Фото - ДБР.

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру у привласнені понад 400 тисяч доларів США керівництву Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, та двом адвокатам.

За даними ДБР, протягом серпня-грудня 2020 року тимчасовий виконувач обов’язків голови АРМА (Віталій Сигидин – ред.), його заступник (Володимир Павленко), начальник управління даної установи у змові з адвокатами та фізичною особою заволоділи коштами, які були передані в управлінні АРМА.

Автівки, землі та квартири: які активи нині контролює АРМАЯкі саме активи зараз контролює АРМА, дивіться на ексклюзивній інфографіці видання «Слово і діло».

Шістьом особам повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою, в особливо великому розмірі (ч. 5 ст. 191 КК України).

Нагадаємо, у 2020 році ухвалами слідчих суддів Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів було передано в управління понад 2500 активів. Що саме зараз контролює АРМА ‒ на інфографіці «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: