У Павлограді загорівся гуртожиток, є постраждалі

Читать на русском

У Павлограді Дніпропетровської області 23 січня сталася пожежа в п'ятиповерховому гуртожитку. Людей евакуювали.
скрін з відео

У Павлограді Дніпропетровської області в суботу, 23 січня, сталася пожежа у п'ятиповерховому будинку гуртожитку, в якому проживає кілька сотень людей. Людей евакуювали із задимленого будинку.

Про це повідомляє місцевий портал «Бегемот».

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

Займання виникло сьогодні вранці на 3-му поверсі гуртожитку на вул. Заводській, 28. Полум'я розповсюдилося на весь поверх.

«Пожежні болгаркою зрізали двері запасного виходу, щоб всі люди змогли вийти з палаючого гуртожитку по двум сходовим прольотам», - йдеться в повідомленні.

Інформацію уточнили в обласному управлінні ДСНС.

Як повідомили рятувальники, через сильне задимлення пожежники відразу почали виводити жителів гуртожитку на вулицю.

За допомогою автодрабини з 4-го поверху врятували трьох людей, з них одна дитина. У засобах індивідуального захисту органів дихання вивели по сходовій клітці шестеро жителів з 3-го і 4-го поверхів будівлі.

В результаті пожежі постраждали 3 людини. Їх госпіталізували. Саму пожежу загасили о 9:38. Причину її виникнення з'ясує слідство.

В Павлограде горит общежитиеНезависимый портал

Нагадаємо, 21 січня у Харкові сталася масштабна пожежа в будинку для літніх людей. Загинули 15 осіб, 5 постраждали. Кабмін на доручення президента створив спецкомісію для розслідування трагедії.

Сьогодні в Україні – день жалоби через трагедію у Харкові.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: