НАБУ завершило слідство у справі ексначальника управління Мін'юсту

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку ухвалили рішення про завершення досудового слідства у справі колишнього керівника одного з управлінь Мін'юсту.
Михайло Дзюдзь

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили досудове розслідування справи за підозрою колишнього начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Михайла Дзюдзя в одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

«Детективи НАБУ за процесуального керівництва САП завершили розслідування за підозрою керівника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Мін'юсту. 15 жовтня стороні захисту відкрили матеріали кримінального провадження для ознайомлення», – інформують у відомстві.

Як відомо, 25 березня суд відпустив Дзюдзя під 630,6 тисяч гривень застави. Також на нього поклали низку обов'язків: прибувати за кожною вимогою; не відлучатися за межі місця проживання без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у справі; здати на зберігання закордонні паспорти і носити електронний браслет. Пізніше суд скасував обов'язок носити браслет.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру ексначальнику Західного міжрегіонального управління Мін'юсту Дзюдзю. Слідство нібито має докази, що ексначальник Західного міжрегіонального управління Мін'юсту вимагав і щомісячно отримував від підпорядкованих йому керівників установ виконання покарань неправомірну вигоду. Йшлося про те, що за неправомірну вигоду Західне міжрегіональне управління не перевірятиме дотримання режиму відбування покарань ув'язненими та не здійснюватиме заходи контролю господарської діяльності у підпорядкованих установах виконання покарань.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: