В Україні підтверджено вже 97 випадків коронавірусу – Ляшко

Читать на русском
В Україні число заражених коронавірусом за пів дня збільшилося до 97. Нових смертей не зафіксовано.

Станом на 12-ту дня 24 березня в Україні зафіксовано 97 випадків зараження коронавірусом.

Про це заявив головний санлікар України Віктор Ляшко на сьогоднішньому брифінгу щодо заходів із протидії поширенню коронавірусної інфекції.

За його словами, на ранок 24 березня МОЗ було відомо про 84 випадки коронавірусу в Україні, які підтверджені лабораторно. Однак за пів дня підтвердилися ще 13 нових випадків зараження – у Чернівецькій області. Як уточнив Ляшко, це люди, які контактували з хворими раніше.

«Тому динаміка збільшується. У нас вже сьогодні 84 нові випадки коронавірусної хвороби, якщо керуємося даними попередньої доби. А також плюс 13, то це вже буде 97 випадків на момент проведення нашого брифінгу», – заявив Ляшко.

В аеропорту «Бориспіль» виявили новий випадок коронавірусуВ аеропорту Бориспіль зафіксували ще один випадок коронавірусу. Жінка, результат зараження якої підтвердив експрес-тест, хотіла все ж пройти паспортний контроль і покинути аеропорт.

Нагадаємо, голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук сьогодні повідомив, що в Чернівецькій області підтвердили 13 нових випадків коронавірусу. Наразі в регіоні вже 38 хворих.

Крім того, мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що в місті також зафіксовано новий випадок коронавірусу. У МОЗ цю інформацію поки не підтвердили.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: